ACT BG website

Банер
Bulgarian (Български)English (United Kingdom)

Гейминг-слушалки със 7.1-канален звук

Е-поща Печат PDF

Производителят на гейминг-периферия Razer представи първите гейминг-слушалки с микрофон, които поддържат 7.1-канален звук. Razer Tiamat предоставят силно предимство на геймърите, които вече могат да определят напълно точно позицията на противника си по време на игра. Моделът е наличен и във вариант с 2.2-канален звук с подсилен бас.
„Razer Tiamat са най-доброто постижение на инженерите ни в аудио-сегмента до този момент. Това е първият модел с 10 високоговорителя, създаден, за да предостави най-силния, ясен и точен звук, който да се превърне в предимство за геймърите,“ каза Робърт „Razerguy“ Краков, Президент на Razer. „Ако не вярвате в силата на многоканалния звук при слушалките, просто опитайте да изненадате в гръб противника си – много по-лесно ще ви бъде, ако можете да чуете всяка негова стъпка.“
Razer Tiamat има две версии: съраунд-модела Razer Tiamat 7.1 и стерео-модела с подсилен бас Razer Tiamat 2.2.
Razer Tiamat 7.1 използва 10-те си високоговорителя, по 5 във всяка слушалка, за да ви даде максимално реалистичен звук и триизмерно аудио. Десетте високоговорителя формират седемте звукови канала и субуфер: 2 централни говорителя, по един за ляв и десен канал, съраунд-канали за ляво и дясно, задни съраунд-канали за ляво и дясно, както и два говорителя за субуфер. Всички те работят заедно, за да формират реалистична звукова среда.
Razer Tiamat 7.1 дава възможност за максимално лесно персонализиране на звука с удобен контролер. С него можете да нагласите индивидуално силата на звука за всеки канал, както и силата на баса. С едно натискане на бутон можете да преминете от 7.1-канален звук към стерео или външни колонки, които сте свързали с устройството.
Razer Tiamat 2.2 имат общо 4 високоговорителя, 2 от които са предназначени спеицално за басовете. Така динамичните игри с експлозии и взривове звучат много по-впечатляващо.
И двата модела Razer Tiamat имат кожени уплътнения, които са особено гъвкави, така че да осигурят пълен комфорт. За комуникация с отбора си геймърите могат да разчитат на насоченият микрофон с технология за елиминиране на външните шумове.
Източник: mytech.bg
 

Анкета

Искам сървър защото?